Citiraj:
Autor Lika091
Pa prema ovom možeš atestirat gumu od fergusona na auto��, samo plati 275kn
Detalj; mora odradit test ili atest? Jesi se zabunio?
|
Radi se tzv mali atest, dakle gleda se samo dio koji ideš ''legalizirat'' a ne komplet vozilo. Mada auto je skroz originalan pa nema niš drugo ni gledat.
Vezano za to što se može od guma/kotača atestirati smo već razglabali par strana ranije. U pravilu do 3% razlike u promjeru nije nikakav bauk ukoliko ništa ne struže pri full locku i ako imaš TUV za felge (ako su aftermarket).
Za preko 3% traže kalibraciju brzinomjera što koliko sam čuo a i ovdje se spomenulo kod nas u RH nitko ne radi a da daje neki certifikat.
Kod mene je konkretno razlika 2% u odnosu na legalnu 195/55 16 odnosno oko 1,6% u odnosu na 185/65 15. Dakle nije nikakav problem. Dođe, pogleda full lock, poslika i podnese zahtjev.
Citiraj:
Autor Hamm
Previše si ti meni u Kanadama bio. Da si pravi rvat tutno bi liku 50kn za kavu i bok, a ne ovako se sramotiti u STPu te tu po forumu. 
|
Zajebi ti to, u Kanadama u pravilu nema tehničkog. Tamo dođeš regat/osigurat auto na ''majke mi''
Citiraj:
Autor robimarko-bug
Haha, ja isto na Cliu IV morao bas zbog te retardirane 195/55 R16 koja je skupa.
205/55 R16 bez problema na proljece bio atestirao.
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
|
Pa drito to. Reko ženi daj jebote idemo potrošit tih 300kn i gore stavit jeftiniju dimenziju.
Ona veli neće jer hoće sve tvornički.
Kad je vidjela da ista A005 Evo u dimenziji 205/55 16 košta 560kn a u dimenziji 195/55 16 800+ kn onda je rekla aj ipak može