Danas stavio nove cjelogodišnje na Clio i otišao na legalizaciju. Prvi puta da sam morao lika u STP-u uvjeravat da
moram radit atest
Lik je bio genijalan, veli pa zakaj ne tražiš samo potvrdu da ti upišemo nemoj bezveze plaćat atest, reko ja ne može, nisu nikad išle na Clio.
Veli daj nemoj me jebat.
Reko da, ide 195/55 16 i 205/45 17.
Veli on, ma to je glupo da ti neće dat potvrdu i uzme mob i ide zvat nekog frenda koji radi u Renolu i pita ga da kaj fakat ne žele izdat potvrdu za 205/55 16. Na kraju lik veli a fakat neće. Niš moramo odradit test.
U glavnom, 275kn i tak jasno sve ok prošlo. Sad čekat u ponedjeljak na upis i to je to lol.
Citiraj:
Autor pci_e3x
da, no ne odustaje 
Jesu stvarno BWM V motori tako loši? Nedavno sam gledao YT video gdje je lik hvalio redne šestake od BMW-a, te rekao da se izbjegavaju V motori
|
Nisu toliko loši koliko je teško radit na njima tj odlaze im stvari koje je baš zajebano radit. Pogotovo na N62.
Zato ti auti rabljeni idu za smješne pare vani, jer te servis košta više nego što auto vrijedi.
Odnosno, konkretno ta Alpina, vrijedi puno više para raskupusana nego komplet.
Mislim pogle kaj Ninja veli kad je Tyler njemu vozio svoju.
Evo i par cifri koliko što zna koštat.
https://bmwtuning.co/bmw-n62-common-...bility-issues/
Šestaci su puno bolji stariji (M50/52), M20 je neuništiv, kao i M42/M44 četverocilindraši koji su super plus relativno je lagano radit na njima.
Noviji su sve više plastični i znaju imat retardirane mane.