Citiraj:
Autor Swarm dude
Što nije stvar do toga da prljavština na Xenonima raspršuje svjetlo u svim smjerovima i zasljepljuje druge pa ergo imaš brisače i brizgaljke tako da farovi budu čisti (pod uvjetom da ima staklopera  ) i drugi sudionici u prometu vide kuda voze? .
|
AFAIK, iako davno je to bilo, dok sam citao razne clanke oko toga kao razlog su navodili upravo to da se snijeg talozi na faru i ne topi. Za ovo sto si naveo nisam cuo.
Citiraj:
Autor Romul
Nemoj tako Kliač je dobar auto
Ne bojim se ja da ćeš biti nezadovoljan performansama tih guma
Ako si čitao negdje ranije sam pisao svoje dojmove o toj gumi... ukratko, odlična guma dok se koncentriraš na performanse (pogotovo po mokrom) al onda kad staneš i počneš tražit koji vrag tako bruji... da nisu ležajevi prozujali svi odjednom...nisu 
|
A jebiga sad, fakat se ne sjecam lol.
Valjda ne budu preglasne mada su sve te gume s V sarom glasne, pogotovo na mokrom.
Citiraj:
Autor GoGzS
Mk1, facelift. Imam tocno tu doma i nije ta. Uskoro ce ic na redovni servis i jos par sitnica da se pogleda, pa cu nadam se napokon i tu sagu rijesit i saznat sta i kako je ugradjeno 
|
Moj je isto facelift, 2003. i ima bas tu. Znam jer je jednom prestala radit pa sam mislio da je crkla, na kraju samo bio konektor korodirao. Jos me zacudilo da ima samo jednu malu pumpicu a imam i pranje farova na autu.