Igram FH serijal od prvog dijela, prva 3 djela su mi bila odlicna, Fh4 sam odigrao, ali nisam ni priblizno ostavio vremena kao na prva 3 djela, bio sam iskreno skeptican sa FH5, gledajuci po youtubeu filmice jedino sto me je odusevljavala je bila grafika. Cijelo vrijeme sam bio na ledu dal da ju kupim ili ne, jel ako kupujem uvijek uzimam najjacu verziju da dobijem odmah sve pogodnosti. Uglavnom nisam se htio opec kao sa Fh4 i bacio sam se u trazenje one verzije po netu i nasao je, skinuo i bacio se u igranje.
Moji sudovi su sljedeci:
Grafika10/10
Zvuk auta 6/10 neki pomak postaji naspram Fh4 ali i dalje po meni je to lose
Fizika i mehanika auta 8/10 gledam da je arkada stoga ju i tako ocjenjujem
Prica: 2/10 izazovi su prakticki svi isti kao u prethodnim serijalima sa nikakvim inovacijama
Inovacije u igri: 2/10 po meni cista kopija Fh4 sa odlicnom grafikom, izbornici su ostali isti, dodano svega 20-tak novih auta, svi auti su prakticki iz Fh4, misije i izazovi na istu foru kao i FH4,3,2. Na pocetku odmah dobijes hrpu brutalnih auta, lovu nastancas samo tako i garazu napunis doslovce taj tren sa 100 auti, tako da nema uopce one cari i borbe da skupljas lovu, otkljucavas i kupujes nove aute. Ako ces biti prvi ili 10 je svejedno jel izazov je zavrsen nevezano na kojem mjestu zavrsis, i opet dobijes finu sumu novaca, Xp raste abnormalnom brzinom i lvl nabijes samo tako. Kupovina kuca, nevidim im smisao uopce, totalno bezveze napravljeno kao i u Fh4, imalo bi smisla kada bi taj dio funkcionirao kao u TDU, di kupujes kuce i imas odredjen broj mjesta u garazi, tako su po meni i ovdje trebali napravit.
Moj krajnji zakljucak, ko nije igrao FH4 moze ju slobodno preskocit i bacit se na FH5.
Ekipi koja se susrece prvi put sa ovim serijalom ce igra bit brutalna, meni koji ju igram vec 10 godina nije, imao sam veca ocekivanja.