Citiraj:
Autor Exy
Ja se uvijek sjetim one nešto starije reklame, za Diamondov V2 (Ili možda Creative-ov?) - "Najbrža grafika na PC-u. Točka" 
|
Citiraj:
Autor Exy
Nema na čemu, kad vidim sa koliko entuzijazma pričaš o nfs4 siguran sam da igra nije mogla otići u pravije ruke. Teško bi mi bilo priznati koliko sam vremena utrošio na nfs3/4.....još uvijek znam sve staze napamet 
I da, ovo sa high stakes i road challenge je bilo malo smiješno, ali ukoliko se ne varam igre su osim naziva identične.
Mislim da je ovaj "Izazov ceste"  bila jedna od prvih igri Algoritam lokaliziranih izdanja.
|
NFS4 (točnije, ČEKANJE na NFS4) mi je u neku ruku obilježilo jedno cijelo razdoblje života ... iako (da budem iskren) nije mi se toliko dopao kao NFS3.
Naime, gotovo svi su govorili kako je NFS4 High Stakes bolji, napredniji i što ja znam, ali "dashboard view" kako se to službeno kaže je recimo meni osobno bio daleko bolji u trojci nego u 4. nastavku. Odjednom su prešli na 3D, i sve je izgledalo nekako kockasto, mračno i neuvjerljivo ... ali to je možda samo moje mišljenje
Ali po svemu drugom, riječ je o gotovo pa istoj igri ... U stvari, High Stakes (ako se ne varam?) uz aute čak ima i iste staze kao i NFS3, i moguće ih je "otključati" po završetku igre kao veliku nagradu.
(...)
By the way, @Alien & @Overclock... Ovo je za vas dvojicu: