Citiraj:
Autor Alien_200581
Do sada uopce nisam dozivio ovaj dio "Road Challenge", tek danas mi je to upalo u oko. Gledam izbornike i slike i to je High Stakes i nikako mi nije jasno koji vrag je Road Challenge  . A kad ono tamo EA ima bijesne gliste sa NA/SA/EU namingom... Svašta 
|
Ja sam ga oduvijek znao kao "High Stakes" ... čak mi je mislim i tako pisalo na posteru koji je došao uz časopis! I onda prije nekakvih pola godine, par mjeseci vidim negdje ISO image od "NFS Road Challenge", ali sa fotkama iz NFS High Stakes.
Prvi zaključak je bio da je Road Challenge nega posebna verzija. Recimo, NFS3 Hot Pursuit je imao više izdanja, od kojih su neka bila vidljivo drugačija od ostatka svijeta - na primjer, Australska inačica je imala Ford Falcon & Holden HSV (uz sva druga, standardna vozila) dok ga druge verzije nisu imale. A onda je došla i novija verzija koja je imala naknadno dodane automobile, koji očito nisu bilo gotovi u trenutku dovršavanja igre - Lister Storm, Ferrari 456M, Jaguar XKR i Spectre R42. Naravano da je moguće te aute dodatni naknadno, ali to u ovom slučaju nije bitno - govorimo o sadržaju "straight out of the box"
Uglavnom, nije mi trebalo dugo da shvatim o čemu je riječ... Ipak, drago mi je što sam dobio priliku NAPOKON dočekati High Stakes iz Algoritma - čak i ako mi je za to trebalo 22 godine!