Citiraj:
Autor domy_os
Asus je uvijek imao dvije godine jamstva osim ako tamo na Otočju nije drugačije.
Inače, jesi li ga ubo baš u type C ili A?  Pitam jer sam ja napravio tu glupost i srećom spalio samo taj jedan front USB port. *ebi ga, mrak bio u sobi, stick je 2in1 pa ostao na type C umjesto A, ubacio i samo sam smrad osjetio. Bijeli dim izašao i port preselio na onaj svijet. 
|
Piše na računu 1 godina. Valjda znaju već da krepava nakon 1g pa ne daju 2 godine...
Ubo sam typeC u typeC port, kao 100 puta prije...
Citiraj:
Autor Deamon101
Nije toliko vezano na problem sa laptopom, ali sjetio sam se jedne stvari koja mi se desila.
Dođem kod prijatelja doma, uključim u kuhinji punjač, uzmem žicu i u istom trenu kad sam spojio mob iskočio osigurač. Možda ima nešto i do statičkog elektriciteta?
|
Ne znam, nije to, imam ga spojenog za produzni sa ostalim stvarima (mobitelski punjači, desktop zvučnici, i drugo bi onda vrisnulo da je to.
Citiraj:
Autor Nbdy32
A jesi ga raskopao ... pa nisi trebao ekran vaditi ..... :-) ...
Jesi pogledao na asus-ovim stranicama da li broj blinkanja znači išta ...
Na HP-u ti tako pokazuje jel proc,mema,ili nekaj drugo ... (ima ciklus blinkanja koji popratiš) ...
|
Samo sam donju ploču uklonio, ništa drugo...
To sam tražio, đubrad ne daju takve informacije.
Problem je što više niša ne blinka, nema znakova života...
Edit/dodatak: -izmjerio sam napon na punjaču, daje 20.2V DC (bez opterećenja) što bi trebalo biti deklariranih 19.5V DC kad je u funkciji. Nisam uspio izmjerit napon direktno na bateriji, ali na ploči (na raznim mjestima) ima malo više od 12V što se čini normalnim (napon iz baterije).
Ja sam elektrotehničar i popravljao sam desktop računala prije, ali ovo je sve SMD i ne može se ništa ni lemit po takvoj matičnoj zadnje generacije (proc, memorija i sve je zalemljeno na matičnoj)...