Citiraj:
Autor domy_os
Jedini problem sa FF je što po defaultu bude u krivoj temi i otvara krivi file browser, ali i to se lako riješi...
https://userbase.kde.org/Browser_Configuration
Ako ćete raditi navedene promjene, predlažem da ih radite pješke jer je članak stariji pa da nešto ne zeznete tim skriptama.
Ovako izgleda kada se sve popegla:

|
Ah...KDE i GTK integracija :P Potrgano od kad znam za Linux
Citiraj:
Autor domy_os
Nisam 41, ali jesam 40, ne sviđa mi se. Za bilo kakve naprednije postavke trebam ekstenzije, nije battery friendly, težak je i krene štucati nakon par dana uptimea. DE je fancy kao i Mac OS i to je to, nemam što drugo pozitivno reći. 
|
Mislim da nije problem ni KDE ni Gnome po sebi. Oba su problem jer oba sucelja imaju svoje muhe. Kad smo kod toga dalo bi se i o ostalim suceljima raspravljat al drzimo se ovdje ova dva glavna. U konacnici ovisi sto korisniku odgovara. Mene baterija na Y520 ionak zajebava (Windows 10 se random gasi jer baterija instantno ode na 0% cak kad je lap na struji, na Linuxu je power Management ionak potrgan pa je to bolja opcija za moj lap) pa me power management ne muci toliko (al da - Gnome nije Laptop friendly). TLP pomaze samo djelomicno. Gnome meni osobno najbolje odgovara jer je jednostavan - nije mi na putu kak bi se reklo. Instaliram par extenzija koje trebam (3 ukupno) i to je to. Google integracija radi jako dobro pa mi ne treba 3rd party client za Gdrive. I kao sto si naveo - izgleda dobro + moze izgledat jos puno bolje (je volim prckat po temama svako malo). Jednostavno se sve svodi na to sa kojim sranjem se korisnik zeli boriti - i nijedan OS/sucelje nije imuno na tu problematiku. SKoro bi se reklo da je problem u fragmentaciji Linux okoline (i je al hebiga s druge strane je do jedne razine i prednost). U konacnici - sve je banana
P.S.- ako netko zeli Ultra-Super-jednostavan Linux distro - preporuka za Pop!OS - tweakan Ubuntu do bolne jednostavnosti. I da - Gnome je po defaultu gore