Citiraj:
Autor Alien_200581
A untested "top notch" BTC optikaner i untested/strgani flopiji/slagalice + upute za društvenu igru "napravi 1 FDD od 3 FDD-a ", to ništa ? A i zaboravio si napomenuti da je CD floppy kompatibilan, to danas više ne budeš vidio... 
|
Zapravo je Top Glory, a ne "top notch" , lijepo ti piše na naljepnici da ga je proizveo TOP-G za BTC
Ali ne, nisam još došao do toga... Klinci s ribnjaka najprije, a sve drugo dolazi nakon

Nego, da ne duljim evo ga - prvi floppy kompatibilni CD kojeg sam imao prilike vidjeti!

Našao sam ga zaglavljenog u Sony floppy pogonu (sa slike, ispod), i na prvu ruku pomislio da je možda dio samog floppy-a ili prednje maskice. Ali kad sam skinuo maskicu i pogledao unutra ... imao sam što vidjeti
CD možda izgleda oronulo i oštećeno (i da, postoji par manjih poderotina na drugoj strani) ali kad sam ga oprao pod vodom i pobrisao svu tu stoljetnu prašinu izgleda potpuno novo! Stavio sam ga u svoju Pioneer liniju i svira bez problema!
Bilo je tu još nekakvih sitnica, floppy kabel za onaj moj Adison, Matrox Millennium G450 PCI od kolege Duggi-a ... ali to su sad detalji. A i znam uostalom da vas najviše interesira upravo CD
Mala Adison konfa je nadograđena sa G450 grafom i floppy kabelom (zbog čega cable management više i nije toliko "čist" kao prije), ali zato sad po prvi put imam mogućnost nešto iz svega toga napraviti. Testirao sam on-board grafu, ali kao što i većina vas zna, Rage Pro "Turbo" sa svojih 4mb grafike je jedva mogao izaći na kraj sa 3D.
Neki su išli toliko daleko da su usporedili Rage Pro sa Voodoo 1 ali jedina stvar koju ja mogu dodati je "da barem je". Ne, ovo je više u rangu onih S3 AGP grafulja, ili eventualno SIS 6323 ... ništa više od toga.