Evo mali update vezan za moju XP konfu (također poznata kao "Zombievista")...
S obzirom da znate da sam tražio neku low profile zvjercicu od coolera za desktope/sff-ove, kolega Xulos je bio tako ljubazan da mi po popularno/povoljnoj cijeni ponudi NH-L12 Ghost S1 edition. A danas sam konacno ulovio vremena i za montažu. And so, here she is...
Preliminarna testiranja su izvrsna, idle temperature su pale za cca 6-7 stupnjeva a stress test temperature za 10-15. S tim da još ima lufta za 120mm na vrhu easy za eventualni push-pull kombo... Ali realno za to stvarno nema potrebe sa ovakvim temperaturama... Budem kasnije editirao post sa tocnim temperaturama prije/kasnije u specificnim testovima cisto ako nekog zanima. A možda još malo i nafrljim OC kada stignem, s obzirom da termalno još ima lufta
Edit: Evo temperatura...
Cinebench R20 1 run - before: 70 after: 57
IBT 10 runs - before: 75 after: 60
LinX 10 runs - before: 75 after: 64
Prime 95 30min - before: 75 after: 59
Daily use i gaming benchevi tipa Heaven rijetko kada gurnu proc preko 55-56. Sve u svemu jako zgodan, tih i kompetentan cooler
Edit2: Update za CRT, 0 bodova. Malo sam mu podesio oštrinu ali to je to. Service/Factory izbornik nema nikakvih korisnih stvari u sebu, i koliko sam skužio iz service manuala (fun fun, koji za taj specificni model jedini dostupan na portugalskom) potrebno je spajati se na monitor sa nekakvih posebnim kablovima i softverima i tamo modificirati "stock postavke". Vratio sam ga u cosak na tavan i tamo nek ceka svoju sudbinu ili potencijalnog udomitelja koji bi se zabavljao sa njim....