View Single Post
Staro 29.10.2021., 10:56   #6248
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Tnx za linkove, vecinu toga sam actually i našao ali nije bilo ništa za flyback pa sam išao kopati dalje. A factory settings izbornik sam uopce smetnuo sa uma da ista takvo postoji hahaha

Ali ova treca opcija mi je promakla a cini mi se najkorisnija, moram poslikati kad budem kraj monitora layout da se mogu tocno snaci po shemi Sjetio sam se kasnije da sam nasao neki 1603 switch koji stoji u poziciji 1 od potencijalne 4 i sumnjivo je lociran odmah ispod kontrola za horiz/vert oštrinu na trafu.

https://imgbb.com/CJCVKPr

Vec smo ja i Overclock imali nocnu lamentaciju na tu temu ali nisam imao ovako zgodne shemice kao iz broja 3...

Definitivno budem to proucio i probao naci po shemi di bi bio neki potenciometar za malo "podebljati" taj trafo i svejtlinu (ako ne bude opcija u factory settings). A prvo cu probati preko izbornika, pa ako bude kakvih poštelavanja budem palio monitor preko produžnog nakon možebitnih "izmjena" Za monitor mi nije bed jer tak i tak u ovom stanju nije za korištenje, tak da no big deal i da krepa, ali moje guzice bi mi bilo zao da me kresne nepotrebno

Edit: Našao sam gada na šemi, stranica br 5 kvadrant A2, sad samo još da nađem "what does it do"

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 29.10.2021. u 11:33.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote