View Single Post
Staro 28.10.2021., 20:42   #6231
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hm da stvarno, dobro kazes Nikky. Voodoo, mrtvaci, groblja, stari hw Da da, ima nešto u tome

A kolega, pa nisu ti losi ti pokloni, "dibz" na Hirose 3 i No One Lives Forever, ovo ostalo sve vec imam i to su ti dobri naslovi koje bi trebao odigrati ako nekim cudom nisi, nije sve GTA i NFS

Nego primimo se posla, meni je danas bilo dosadno pa sam naumio podesiti flyback na onom CRT-u. 4 šarafa kasnije i iznutrice su izašle na svjetlo dana, kuciste ide dole kao od šale i full je user friendly...

I tak fino ja upalim Nokiu i spremio se na fajn tjuning, namjestim fino svjetlinu na 50 i kontrast na 90...

I... figa

Naime izgleda da ovaj model monitora ima neki budget trafo koji nema štelanje svjetline nego su obadva sarafica za podesiti horizontalnu i vertikalnu oštrinu (barem se tako pokazalo u praksi) a svjetlina je ocito kakva je i kaj se da podesiti u izborniku to je na raspolaganju. Ili sam ja nekaj propustio, primam dodatne ideje ako ih netko ima A evo još dvije fotke "prijestupnika".

I da, pokušao sam okretati i ovo iznad, to je samo plasticni nosac i ne mice se ni sim ni tam

Šteta, inace je zgodan monitor ali je evidento postao malo pretaman... Ako slucajno netko treba CRT za raskopati/nekaj od dijelova iz njega neka se slobodno javi. Elektronika i kondichi izgledaju vizualno dobro, nista nije nabubreno ili skureno samo ima malo prašine. Sve u svemu iskustvo nije bilo prestrašno, nisu frcale munje po meni niti je nekaj pucketalo ili kaj ja znam.... Vjerovatno zato jer sam pazio kaj radim i nisam nis gurao di ne treba ali eto. Na kraju ipak frula

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 28.10.2021. u 20:49.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote