View Single Post
Staro 28.10.2021., 18:30   #6230
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Mislim da mi nema smisla pisati na tržnicu pa pišem tu... tražim PCI matrox mystique 220 ili millennium 2, preferiram 4/8Mb, ali i 2mb možda prođe. Pa ak neko ima viška, ili vidi kakav zanimljiv oglas, ili želi mijenjati za kakvu AGP skalameriju ili nešto treće -> PM
Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Kaj ste ponorili sa tim PCI karticama ovaj tjedan, kaj vas je zelo
Ma, za to sam sve ja kriv, pa kako ne kužiš? Trekkie je kriv za sve - točka

Ali ozbiljno, samo mali podsjetnik da i ja tražim PCI grafu (TNT2, Rage128) pa ako imate nešto za ponuditi ili mijenjati, slobodno javite

Edit
Nego, imao sam danas priliku upoznati kolegu @Exy-a po prvi put. Bio je toliko ljubazan i donio par poklončića, sa slike ispod

Moram priznati da za većinu naslova nisam previše zagrijan, pa nije isključeno da ih u jednom trenutku ne budem proslijedio, odnosno ponudio ovdje na forumu ako je netko fan ovoga ili onoga. Ali budem najprije instalirao sve to i probao da vidim o čemu je uopće riječ.

However, između svega ovog bila je i ova igra, ovdje:

Sjećam se kad sam kao klinac imao NFS High Stakes poster u sobi, i slinio nad novim nastavkom NFSa kojeg (by the way) nisam nikad nabavio ... barem dok se nisam počeo baviti retro kompovima tamo negdje 2008-2010. godine. Stoga "Road Challenge", "Izazov Ceste" ili "NFS: High Stakes" kako se igra zvala u originalu ostaje meni kao sretnom nalazniku

Ono što mene najviše interesira, je to da li moja Adison "Multimedia Hit 15" konfa bude mogla izaći na kraj sa ovim sistemskim zahtjevima...

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 28.10.2021. u 20:21.
  Reply With Quote