Citiraj:
Autor Overclock
Mislim da mi nema smisla pisati na tržnicu pa pišem tu... tražim PCI matrox mystique 220 ili millennium 2, preferiram 4/8Mb, ali i 2mb možda prođe. Pa ak neko ima viška, ili vidi kakav zanimljiv oglas, ili želi mijenjati za kakvu AGP skalameriju ili nešto treće -> PM
|
Citiraj:
Autor Alien_200581
Kaj ste ponorili sa tim PCI karticama ovaj tjedan, kaj vas je zelo 
|
Ma, za to sam sve ja kriv, pa kako ne kužiš? Trekkie je kriv za sve - točka
Ali ozbiljno, samo mali podsjetnik da i ja tražim PCI grafu (TNT2, Rage128) pa ako imate nešto za ponuditi ili mijenjati, slobodno javite
Edit
Nego, imao sam danas priliku upoznati kolegu @Exy-a po prvi put. Bio je toliko ljubazan i donio par poklončića, sa slike ispod
Moram priznati da za većinu naslova nisam previše zagrijan, pa nije isključeno da ih u jednom trenutku ne budem proslijedio, odnosno ponudio ovdje na forumu ako je netko fan ovoga ili onoga. Ali budem najprije instalirao sve to i probao da vidim o čemu je uopće riječ.
However, između svega ovog bila je i ova igra, ovdje:
Sjećam se kad sam kao klinac imao NFS High Stakes poster u sobi, i slinio nad novim nastavkom NFSa kojeg (by the way) nisam nikad nabavio ... barem dok se nisam počeo baviti retro kompovima tamo negdje 2008-2010. godine. Stoga "Road Challenge", "Izazov Ceste" ili "NFS: High Stakes" kako se igra zvala u originalu ostaje meni kao sretnom nalazniku
Ono što mene najviše interesira, je to da li moja Adison "Multimedia Hit 15" konfa bude mogla izaći na kraj sa ovim sistemskim zahtjevima...