Citiraj:
Autor Iluzionist
Kada vidim ovaj cable management, plače mi se , majkemi... tako ja nešto gledao u manualu za ovu Soltekicu, kao neke switcheve treba ovako-onako...gledam, jel' to isti model? Revizija druga? Ne kontam.. gledam u komp- pa moja ploča nema te switcheve 
Dok nisam većinu kablova iskopčao van 
U moju obranu, moram reći da je to bilo sve potrpano u neki lijevi case samo probe radi (nemam mjesta u stanu za pravi test bench na stolu), no istine radi, ni inače nije puno bolja situacija niti nakon odrađenih čru kejbl menađmenta...'beš ga, slab sam sa tim pletenicama i sličnim narodnim vezovima, neće me to nikako
Uglavnom, da...zavidim svešteniče.

|
Ma sve je jasno, nitko se nije rodio sa instant-znanjem kako napraviti savršeni cable management od prvi put ... pogotovo ja! Jesi vidio ove fotke?!
To je također bila moja kreacija, ali od prije 15 godina!

Zanimljivo što sve čovjek nauči kroz godine i godine sastavljanja! Jedno je vodilo drugome, a drugo ovome što vidiš sad... I sad mi je odjednom jasno - sve je to bila priprema za "Adisone", tako da ih jednog dana mogu napraviti kako treba
Ako mene pitaš, najgori su oni koji ne priznaju svoju grešku ili propuste (i pozivaju se na to kako je ATA kabele teško provoditi, savijati i što sve ne) umjesto da jasno i glasno kažu "ne znam ili ne mogu bolje od ovog, imate kakav savjet?"
Citiraj:
Autor Iluzionist
Opet neke điđe miđe na putu do mene, stavim ovdje "u šta sam se ovaj put uvalio" čim stignu 
A i blagoslov bih trebao uskoro... 
|
Pihh, zar još jedan?! Pa dobro, ako baš moram...