View Single Post
Staro 25.10.2021., 13:10   #6198
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Inače Trekkie je izbacio najzanimljiviji dio priče koji glasi ovako: "Zvoni meni telefon u 8:15 nedjelju ujutro, zove Roy sa Jakuševca. Kaže halo Trekkie, vidim jednog Addisona sa naljepnicom iza, cijena prava sitnica..."
U pravu si... Heh, tko bi se svega sjetio, jedva da se sjećam i ovog što sam napisao

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Haha e da mi je bilo cuti taj razgovor u to "nedoba"... Ti zoves a covjek je tek lego prije sat-dva
Nije baš sat-dva, prije 3-4

Ali opraštam kolegi (jer sam tako dobar i velikodušan) i poručujem da me možete slobodno buditi i u 6h ako nađete istog ili sličnog ... kao i naravno Adison-related materijale

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
@Alien
Aproksimacija razgovora:

Nakon "Adison" su se zjenice naglo suzile, otkucaji skocili na 160, adrenalin divlja, a onda čuje ovo "s naljepnicom iza..." i odgovara sudbonosno "DA, uzimam!"
Hahaha! Misliš da bi tako i bilo ... ali nije. Prije je bilo u stilu "ček' malo, jel' ja ovo sanjam ili me kolega stvarno zove u 8h i spominje da je pronašao Adison...?"

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Evo nešto za Trekkija
I to pravi Adison, double D

https://pevex.hr/pc-oprema-podloga-z...mm-331312.html
Netko je već ovo stavio, ali sad više nisam siguran da li u ovoj ovdje temi ili na TPU. U svakom slučaju sjećam se "Addison" joysticka i trackball miša tako da me ovo ne čudi

Citiraj:
@ Overclock: Da, to vjerujem ali zabavniji je onaj dio prije kad je trebalo skuziti na kojem planetu je i kaj to zvoni
Upravo ovo, nisam znao ni kako se zovem, a kad je kolega spomenuo Adison nisam bio siguran da li sanjam ili stvarno razgovaram na telefon. Nema nikakvih suvislih razgovora prije kave, prvo espresso a onda sve ostalo

Citiraj:
@ Nikky: Kad cujem ovakve divote, definitivno ostajem pri svojem "486/P1 i iznad hw" pravilu, ovo sa disketama zvuci kao teški sex
Istina, @D00d mi je svojevremeno poklonio 386 (baš sam ga jučer linkao ovdje u temi) koji je po svemu u domeni 486-ice, bez ovakvih glavobolja ... ali se inače u potpunosti slažem. A i pitaš se u jednom trenutku, što ti uopće treba starije od 386/486...?

To su bila komplicirana vremena, ništa nije bilo po industrijskim standardima i protokolima, pa tako imamo situaciju gdje je i najobičnije spajanje hard diska ili CD pogona bila noćna mora jer si ga morao spojiti na pripadajući port ili kontroler, kompatibilan za taj brand uređaja.
  Reply With Quote