Citiraj:
Autor calypso
Vas par koji patite za BTC CD-ROMovima, vama je jasno da je BTC bio krs krseva i vjerojatno najgore sto se moglo kupiti u to doba?
Ako bas zelite kvalitetne CD-ROM pogone, nadjite TEAC, Toshiba, Pioneer ili Plextor (SCSI) modele...
|
Lijepo ti je kolega Alien dolje odgovorio, i u potpunosti se slažem. Samo ja slinim za BTCom, a ekipa mi ga uredno pronalazi i donosi
Inače, BTC možda je bio krš krševa, ali je ono što sam imao kao klinac, i upravo je u tome njegova najveća (sentimentalna) vrijednost. Uostalom, sad kad sam ih dobro upoznao inside & out, mogu ti reći da su ti BTCovi osmišljeni 100 puta bolje nego ovaj "krš" kakav se danas prodaje. Ozbiljno, koliko današnjih DVD-RW udeđaja ima metalnu konstrukciju i više razina zaštite od trganja ladice kao što je kuplung na primjer?! Dok je Plextor kojeg eto svi toliko hvale tu sitnicu previdio, što je rezultiralo sa ogromnim brojem pogona koji imaju potrganu ladicu ili pogonske zupčanike
Citiraj:
Autor calypso
A ako netko ima Kenwood TrueX 72x, predbiljezujem se za to, njega jednostavno zelim imati u vitrini... Imam jednog pokvarenog, al zelio bih imati ispravnog...
|
Ahaha ... sretno! Mogu ti samo to reći
By the way, i taj jedan neispravni kojeg imaš vrijedi kao cijeli lot "običnih", stoga ti je moj savjet da si ga svakako ostaviš i čuvaš kao da je Voodoo5 6000...
Citiraj:
Autor ICT Avatar
Je da treba čišćenje ali stari još rade

|
Mitsumi ... naravno da Japanac i dalje radi, pa to je neuništivo!

Ali daj ga molim te malo operi, zaslužio je izgledati pristojno
Za one koji nisu znali, Mitsumi je još jedan ogranak Panasonica. Bilo ih je posvuda i pod hrpom različitih naziva, ali je svaka firma proizvodila drugu vrstu uređaja. Pa tako imamo Technics, Quasar, National, Mitsumi, Panasonic i možda još gomilu drugih. Možda su čak i počeli kao odvojene firme, ali su se u jednom trenutku spojile
Citiraj:
Autor Alien_200581
Opa jos jedan Ady ! Gz na prinovi Trekkie ! 
|
Hvala! Baš dobro da imam BTC viška ... ili dva ... ili tri
Citiraj:
Autor Alien_200581
Calypso nema nas par nego samo jedan koji pati na BTC, a mi ostali mu nosimo te krame  . Btw mislim da zna kolega da su krševi ali njegovi razlozi su subjektivni a ne objektivni...
|
Ma ne, pa svima nam je ovdje jasno da je BTC vrh vrhova! Toliko su eto bili popularni da su s vremenom prerasli u kriptovalutu koja ih je odugovječila zauvijek
Edit
Kad smo već kod optike... Za nekog tko sakuplja BTC, svakako imam široku kolekciju toga!

(@ICT Avatar)