Citiraj:
Autor Alien_200581
Imas tamo na trži koji su req, mislim da je uvjet broj postova ili staž na forumu.
A mislim i da znam o kojem paketu je rijec i od koga  Pix of the loot plz 
|
Ma ispunio je zahtjev(e), čim je "Premium" član - to se i odnosi na pristup tržnici.
I da, upravo ono na što i misliš. Ovi drugi nemaju pojma, ali budu uskoro saznali
Edit
Pa, krenimo redom...
Najnovija (i kako se čini, zadnja) pošiljka BTC pogona je stigla! Jedan BCD 40XH i dva komada BCD 24X.
Najprije je testiran 40XH i (drago mi je prijaviti) - radi OK!
Zatim sam došao do starije BCD 24X serije... Prvi radi OK!
... ali zato ovaj drugi nažalost ne

Nije pomogli ni čišćenje lasera, jednostavno ne mrda i nema aktivnosti. Uspio sam potvrditi da je do mehanike a ne elektronike, pa ostaje ili laser ili motor.
Ali zato mi je uvijek drago vidjeti zalihu BTCova na lageru, Justin Case. Kako stvari stoje, imam tri komada sigurno i još dva diskutabilna, koji možda (a možda ne) budu bili popravljeni s vremenom
E sad, kad smo već kod Justina Case-a, evo još jedna rezerva koja je bila toliko jeftina da stvarno nije bilo razloga da je NE uzmem. Ako nije očito, riječ je o još jednoj Asus V7700, GeForce2 GTS grafičkoj
A ako onaj deal sa Asus 9600XT od neki dan propadne, ova 7700 možda čak bude i stavljena u jedan od Adisona, ali kako kažu - sve u svoje vrijeme.
Nego, kad smo već kod Adisona, evo još nečeg...
Pogađate o čemu je riječ..? Ne? Okie dokie, evo slike
Samo najbrži 440BX Slot 1 setup koji je moguće napraviti, ništa drugo

Ali bude i to moralo čekati, trenutno imam osobnih briga i problema preko glave pa svi retro projekti idu na čekanje barem mjesec ... možda i dva.
I za kraj nešto posebno. Velika kartica, mogu samo to reći!
Ajde, ovo je valjda svima jasno - možda da bacim vradžbinu ili dvije?
Creative CT6670, također poznat kao Creative 3D Blaster vradžbinator, baš onaj kojeg stavljam ovdje u temu (Creative je oduvijek imao najbolju grafiku na svojim proizvodima, ako mene pitate...)
... i to 12MB model, naravno!