View Single Post
Staro 20.10.2021., 17:44   #6137
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Ako nekog interesira GF3 Ti200 (a mislim da je netko spominjao da mu nedostaje GF3) sa hrpom dijelova za male novce LINK

Jedina kvaka jest da se treba otići u Konjšćinu...možda se može i kakva dostava na pol puta dogovoriti...
Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Mislim da je to bio drug Stereotyp U svakom slucaju primamljiva prilika ali po novom više ne uzimam velike stvari (pod tim primarno mislim najvise na kucista, optike i cjele konfe) jer mi se zapunilo skladiste sa svim i svacim i postal sam lood od toga lagano Ajde kartice procevi i neke manje stvari jos moze ali glomaznije vise njet...

Tako da trenutno traje proces evaluacije i eliminacije, i onda svi viškovi idu van, jedino nikako da sve iztestiram do kraja kako spada pa da znam kaj valja/ne valja i kaj ide na koji kup
Citiraj:
Autor stereotyp Pregled postova
Mislim da je ipak kolega maXonja trazio gf3 Ja je vec imam.
Ima nas više ovdje u temi koji bi željeli Ti200 ... myself included! Čak me i ona Radeon 9600 privlači, ponajviše zbog toga što je Asus-brendirana, i što bi se savršeno uklopila u Asus P4B Adison mašinu

Ali sad kad sam to rekao, ne treba (i ne bih želio) ništa drugo, a i uzeo bih samo jednu grafu - dakle ILI 9600 ili Ti200, pa stoga jedino ako netko odluči ovdje u temi uzeti cijeli komplet, da se dogovorimo što i za koliko. U protivnom preskačem
  Reply With Quote