Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.10.2021., 21:34   #57190
spawn
Premium
Moj komp
 
spawn's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Istra
Postovi: 7,947
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa ne radi se o nekoj firmici koja prodaje heklane tabletiće na dolcu nego o energentu koji što direktno, što indirektno utječe na standard svih stanovnika.



No na kraju niti nije pitanje neke privatne firme već države koja određuje kolika će bit davanja. Udio cijene rafiniranog proizvoda u konačnoj prodajnoj cijeni je relativno nizak.
Nemoj se nakačit na njega, on je troll koji uvijek piše kontra svih. Pojma nema o čemu priča. "Gorivo prodaje privatna tvrtka pa može što hoće". A vlada ima 60-70% udio u gorivu.

A ova poskupljenja su jednostavno špekulacije. Veliki gubici u doba korone se moraju nekako nadoknaditi. Što gorivo, što ostali energenti,što hrana, što usluge , sve. Svakih par godina vidimo, i uvijek ćemo vidjeti. Kod ovakvih špekulacija baš svi idu na poskupljenja. Špekulacije su i bitcoin bile vinule u nebesa, pa potom grafičke, takav je svijet. Pošto imam dvoje djece, pratim hranu zadnjih par godina, cijene određene hrane su otišle.100-150% znači dvostruko i više. Svijet se odlučio za takav sistem i takav ćemo imati još dugo.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.10.2021. u 21:42.
spawn je offline   Reply With Quote