View Single Post
Staro 14.10.2021., 20:54   #6067
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
@ Overclock: Znači ipak je popustio Bravo

@ Trekkie: Drago mi je da uživate u žrtvenom hw-u kolega svešteniče Znamo mi tko je tu navjeci BTC fan. Hail 3dfx ! Hail Glide !
Btw tvoj blagoslov je imao efekta...

P2B is very much alive i radi bez problema. Također i ram i 350tka (nažalost multy locked je kao što sam i mislio s obzirom na 40w/98) ali nema veze, necu se buniti Bit ce ubuduce možda za neki trade/projekt/whatnot kad pokrpam jednog dana Abitice pa krenem u potragu za bržim unlockanim dvojkama

Ali imam i još jednu pridošlicu na tavanu, pridružio nam se brat mojeg kucista, 932-jka.

Treba mu malo detaljnije ciscenje od prašina ali stanje je generalno jako dobro, osim kaj su neki divljaci uspjeli polomiti usb portove ali to mi nije dealbreaker, to se da pokrpati ili zaobici potpuno na razne nacine. S obzirom da su kucista kompatibilna, razmišljam da napravim križanca sa stranicama od 932jke i "baze" od Haf X-a. Tako bi zadržao 2x200mm na vrhu kucista, 230 front intake i povecao bocni fan sa 200 na 230mm plus otvorio si opciju 4x120mm u bocnoj stranici. Izgubiti cu ficlek plexija koji mi tako i tako nije nesto prenapet i kroz koji vidim diskove i hrpu kablova, tako da no loss there

A kao što cete vidjeti na sljedecim slikama sudbina se pobirnula i za te 4x120tke...

Naime kao sto sam rekao, pokupio sam i par stvari od kolege Thermaltake-a pa evo slika, ako netko treba nekaj sa slika neka se javi. Biti ce do tada kod mene u brlogu na tavanu...

Asusicu je kolega bio nudio tu na temu, to sam si ja piknuo za testiranje ili neki sff agp projekt (kakve znate da volim), vec mi je danas dobro došla za testiranje p2b. A bome sam si na kraju piknuo i ove venove sa "0 km" koje je kolega izvadio iz svog kucista kad ga je kupio, da isprobam tu 4x120mm opciju koja mi zvuci dosta intrigantno.

Ostatak stvari sa fotki je raspoloživ po sistemu "tko se prvi javi i dođe po to kaj bi htio njegovo"
Alien_200581 je offline   Reply With Quote