@ Stef: Raskopao sam miš i nakapao par kapi izopropila unutra u tipku i klikao jedno pola minute da se fino usafta i uvuce unutra, i kasnije posušio sa fenom da budem ziher da je ishlapilo. Moguce da je i do reseatanja kabela iako prije bih rekao da je izopropil otopio neko smece unutra. S tim da sam miš dobio u stanju "ne radi tipka/radi povremeno/treba ju jace stisnuti da ulovi pa evo ti ga na poklon pa ga probaj popraviti ako hoces". A u mom slucaju nije radila uopce pa sam predpostavio po spomenutim simptomima da je neko smece uslo unutra i skeljilo se, znas kakva je ekipa sa kavama i slicnim kaj toce po tastama i miševima itd. Trekkie mi je bio rekao da bi bilo još bolje sa kontakt sprejem pa mozes probati i sa tim, ako ne dela nemaš kaj za izgubiti

Ja ga cuvam za retro svrhe (sad ih imam 3 komada plus jedan ps2 uredski Logitech) jer na modernim kompovima rade svi zivi misevi, a ovo je jedan od rijetkih modela koji rade u DOSu pa ne moram trpiti mrsku kuglicu
@ Iluzionist: Mozes i FX 5700, nema ni ona externo napajanje iako mislim da sigurno ima jacih kartica od nje. Miškeca ofc da nemoj bacati dok ne krepa prirodnom smrcu
@ Trekkie: Kao što rekoh, "poslikao budem sutra pa ako nekome nekaj treba neka mi se javi i dođe pokupiti". Tako da morati ces se strpiti dok ne osvanu slike