Citiraj:
Autor c-shadow
Ovi A4 tech nisu bili baš nešto po kvaliteti. Stari MS je bio mišonja i pol.
|
Nije bio loš, trajao je godinama, i na kraju sam ga zamijenio samo zato da bude bežični ... što se par godina kasnije ionako pokazalo kao promašaj i vratio sam se na klasične
Ali ako to išta znači, imam kod sebe "original", odnosno Microsoft IntelliMouse. Čak mogu reći da je u daleko lošijem stanju od A4 jer je ovaj (bio) bijeli ... a sad je narančasti, i na najboljem putu da postane zlatni
Citiraj:
Autor Roy
Daklem, vidim da smo aktivni po Aukcijama a meni je jučer uskočilo ovo:
(...)
Ploča je došla sa jednim 604 Xeonom 2400 a zgodna je stvar da sam pri ruci imao još jedan isti
Kveščn za serveraše odn koji imaju više iskustva sa ovakvim pločama, može li raditi sa ATX napajanjem ili trebam baš WTX za ovo te da li mi je neophodan dodatni VRM modul na ploči? Za svaki odgovor plaćam virtualnu pivu 
|
Moram priznati da ne prepoznajem ovaj socket ... o čemu je riječ? Inače, slažem se sa napisanim. Ako imaš dva procesora, sekundarni VRM je neophodan OSIM ako nije integriran u matičnu. Ali zašto bi onda imao mjesto, slot za njega ... nema logike.
Citiraj:
Autor Iluzionist
Hm.
Znači...da ga ipak ne bacam u smetje?

|
Ili imaš jako velike ruke, ili je ovaj neka manja verzija, izgleda kao jedan od onih laptop miševa kompaktnih dimenzija
Ali da, to je taj! Odličan glodavac, i vraća uspomene na drugačija vremena
Citiraj:
Autor Thermaltake
I meni taj srednji izgleda kao da mu je kapica Up.
|
+1 ... srednji je definitivno napuhan.
Citiraj:
Autor Alien_200581
Prvo da javim i zahvalim se kolegi Thermaltake-u koji nam je dao jednu hrpicu igrački, poslikao budem sutra pa ako nekome nekaj treba neka mi se javi i dođe pokupiti  Do daljnjeg budem ih udomio na tavanu...
|
Ovisi ... o čemu je riječ ako smijemo znati?!
Citiraj:
Autor Alien_200581
Pa sam jedno minutu-dvije zujao "kako se otvara ta đavolja naprava". Naime kucistu se skida prednji panel u rangu modernih kucista sa dust filterima, iza kojeg se kriju šarafi za stranice. Pregenijalno... Oldskul netaknute naljepnice iz 2M servisa i PII necu ni komentirati. Moja prva konfa je dosla od tih likova  Ništa potrgano ni polomljeno niti izgrebano, i svi šarafi na broju, identični a ne miks 4-5 kucista kako uglavnom bude sa tako starim konfama...
|
Imao sam nekoliko caseova koji su se otvarali na takav način... Nisam baš oduševljen moram priznati, a i uvijek sam se bojao da se od čestog otvaranja i zatvaranja budu polomile kvačice na prednjoj maski
Citiraj:
Autor Alien_200581
Kondenzatori i sve je u besprijekornom stanju i bizarno cisto za tako stari hw. Samo cu reci ako ne primjecujete sa slika da je konfa cistija nego stvari koje dobijete od naseg kolege Trekkie-a. Onda znate o kojoj razini cistoce pricam.
|
ŠTO?! Zar postoji netko ili nešto bolje od mene?!
Citiraj:
Autor Alien_200581
(...) Možda je tu doprinio i blagoslov našeg velikog svestenika 
|
To definitivno ... kako uopće možeš sumnjati?
Citiraj:
Autor Alien_200581
S obzirom da je ovo bila zajednicka pustolovina sa kolegom Stereotyp-om, unaprijed je dogovor bio da zvučnici, ram, ploča i proc idu meni a ostatak stvari njemu jer ima velike planove za kuciste a ako sam ga dobro skuzio i ostatak "loot"-a mu se svidio.
|
Velika zahvala tebi i kolegi na BTCovima. Ne, ne mislim na Bitcoinove (iako ni to ne bi bilo loše

) nego na CD-ROM pogone, ali i na Quantum Fireball hard

Budem sve propisno dokumentirao i poslikao, ali vjerojatno tek sutra ili ovih dana kad dođe na red
Citiraj:
Autor Alien_200581
Sve u svemu mislim da je ovo najbolja akvizicija 2021-ve 
|
"a dobitnik nagrade za najbolju akviziciju 2021 je ... "
Citiraj:
Autor Iluzionist
Pitanje: koja je "najjakija" agp grafa kojoj ne treba eksterni konektor napajanja?
Guglao sam, no dobijem stvarno salatu od mišljenja...
|
Također, pogledaj si nVidia FX seriju, 5600 mislim nema vanjsko napajanje. Ili barem 4600/4800 modele.
Citiraj:
Autor stef
Kak si popravio? Meni je pred koji dan prestala raditi desna ... vjerojatno zato što ga koristim i za ne-retro svrhe 
|
Kao i svaki drugi kontakt ili prekidač koji ne radi - kontakt sprejom
Kolega je doduše koristio alkohol, ali se svodi na isto.