Citiraj:
Autor Alien_200581
|
Fair enough, ali su oba Microsoft... Dok ovaj gore kojeg sam linkao je "A4 Tech" i nema veze sa MS serijom. *ahem* ako zanemarimo dizajn...
Edit
Tražio sam ... i pronašao

Slikan nakon što je povučen iz upotrebe, i prije nego što sam prešao na zadnji BTCov uređaj kojeg sam posjedovao, novi BTC bežićni (optički) miš koji je za razliku od A4 radio preko RF veze. I da, ono ispod miša na drugoj fotki je BTC CD-ROM (@Alien_200581, @stereotyp)
Zatim imamo i nedavno spomenuti Epson Stylus Color 580. Dobiven u zamjenu za HP 610C, radio je OK nekih 3-4 godine i onda počeo bacati tintu na sve strane. Dao sam ga na servis, da mu natope glavu u alkohol (na isti način na koji sam nedavno popravio HP B109a) ali nažalost veselje nije dugo trajalo ... a sam zahvat me koštao kao polovica novog printera!
I kad smo već kod printera, moj prvi All-In-One. PSC 2355, bio je (i radio) odlično sve do jednog dana kad više nije

Počeo je izbacivati plavi ekran sa greškom, te sam ga teška srca dao u jedan servis, da ga bace na otpad i recikliraju...
Da se razumijemo, printer nije bio ništa posebno (iako je bio prvi "photo" printer kojeg sam imao), i koristio je najskuplji oblik tinti, ali je imao sentimentalnu vrijednost.