View Single Post
Staro 10.10.2021., 18:32   #5972
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
ALI, tu razlika nažalost prestaje. Idete na web? Isto kao prije...
Ako program nije instaliran na mehaniku a Win na SSD razlika je nebo i zemlja.

Citiraj:
Učitavate veliki program sa druge particije? Isto kao i prije...
Druga particija SSDa ili drugi (mehanički disk)? Definiraj veliki program al rezultat je otprilike kao i gore, nebo i zemlja.

Citiraj:
Pa ČAK i kad pokrenem GTA Vice City, sa tonom modifikacija, pluginova opet ista stvar, traje kao i na mehaničkom pogonu.
Isto ne može trajat nikako, jedino da nam snimiš dva videa mehanika vs ssd pa da vidimo i mi to isto.

Citiraj:
Možda nekome tko radi (za novce) na kompu ili nema vremena čekati par minuta više-manje može prepoznati i vidjeti bolje kvalitete SSDa, ali nažalost ja nisam jedan od njih. Šteta, za ovu lovu sam mogao dobiti punih 1TB na dobroj staroj mehanici...
Zanimljivo kak ti ne vidiš a 30-40 ljudi kojima sam klonirao mehaniku na laptopima, dakle sve ostaje identično osim jelte diska kažu da ne mogu vjerovat koja je to razlika, ljudi od 30-60 god.
Rekorder je imao 20GB veliki .pst file i na mehanici se outlook otvarao 2-3 min, na ssdu 10ak sekundi.

E sad...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote