@Trekkie
Spageti incident
Ja završio rebuild s754 konfe na novoj ploči.
MSI chipset heatsink je zamijenjen s nešto ozbiljnijim koji stvar drži pod kontrolom.:

Dodano malo RGB bling-a (zahvaljujem kolegi Alienu). Dobro se slaže s Corsairom:
Plusevi:
* ploča je nakrcana svime i svačime: Marvell SATA i ethernet kontroleri, VIA firewire
* proc je undervoltani Venice E6, hladan ko špricer
* sve fino radi na defoltnom clocku
Minusevi:
* ploča je smeće što se tiče OC-a

. Sumnjam da uopće ima funcionalni AGP/PCI lock, jer npr. Marvell SATA uredno otkazuje na 250MHz FSB-a. Da stvar bude bolja to su oni bliži portovi. Na nForce3 portovima sve šljaka ok, samo treba vući kabel između grafe i hladnjaka na drugu stranu ploče, a to ne izgleda lijepo.
* kad memorija bude previše našpanana, počinje ulaziti u nv RAID prilikom boot-a ili traži mrežni boot (oboje isključeno u BIOS-u!)
* radi DDR400 s dvostranim modulima, ali samo na 2t command rate (na Asusu npr. radi 333MHz i 1T s dvostranim, ali overclockom se dođe do DDR400 1t bez problema)
Mislio sam da je Asus K8N "najgora" nForce3 250 ploča, a kad ono ima i gorih. Da sam znao da ću završiti na defoltnim clockovima, vjerojatno bih slagao Asus K8V SE Deluxe na VIA chipsetu u kombinaciji s GeForce grafama.