8000kn za odrzavanje + vjerojatno filteri i ulje, znat ces sam najbolje kolko jos imas troska tu, je ogromna lova godisnje za odrzavanje krame. Vidi kaj oces, ostavi si u budzetu 10-20% za regu/gume/nenadane kvarove, i lovi njuskalo.
Tesko ces nac auto s kojim ces biti 100% zadovoljan i uvijek ce bit nenadanih troskova i nekih problema koje nisi imao na starom autu ali i dalje to mora bit financijski jeftinije nego ovo sad odrzavati.
Nadji nekog pouzdanog mehanicara ili u najgorem slucaju vidi koliko kosta pregled u nekim radnjama na boljem glasu. Suzi izbor na ono kaj ti pase i prati oglase. Imaj pare spremne jer sve kaj je dobro ode odmah.
Uvoz u tom budzetu ti je vrlo vrlo na granici isplativosti financijski ako ga sam radis i ne racunas vrijeme. Jos gore financijski ako ti netko to radi za tebe jer nebu nitko pratio oglasnik, isao za tebe u njemacku, tamo provjerio auto i to sve za 500E. U tom slucaju ces vrlo vjerojatno dobit ulickanu kramu.
To so ti neki moji zakljucci od prije 2 godine sa slicnim budzetom i potrebom za malo vecim autom.