View Single Post
Staro 09.10.2021., 20:42   #5958
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Hehe, samo se ti zezaj. Meni je jednom prilikom jedan Maxtor "eksplodirao", i to uz takvu buku da nisam bio siguran što se dogodilo. Čak ni dan-danas nisam siguran što je uzrokovalo taj bizaran scenarij, ali nagađam da se glava nekako olabavila ili pomaknula i da je zapela u osovinu diska, gdje su šarafi, i to pri punoj brzini vrtnje ... da li trebam išta dodati? Srećom pa je gore bio nekakav Windows Millennium i standardna "retro gaming" instalacija, jedina šteta je bila to što sam morao potrošiti dan-dva da sve to posnimim od nule, na novi hard.
Kaj se mene tice ove moje konfe mogu slobodno i burstat in flames, to su dvije p4 (2,66 i 3.0) sa agp i pcie slotovima na kojima budem testirao grafe i ostale kartice kako nalete, tako da ne ustekam nekaj zlo i neispravno u "main retro rigove" pa da bude belaja i "frcanja" . Vjerovatno budem i nekakvog MMX-a složio da DOS/W95/W98 pa testirao stvari na 98ici... Kad vec imam dijelova neka se koriste za nešto, pa makar i kao zaštita za "bitni" hw...
Alien_200581 je offline   Reply With Quote