Citiraj:
Autor D00D
@Alien @Trekkie
Ja sam na 1440p, izgleda da mi stane jedna slicica vise. Mislio sam na taj Universe, da, nikad cuo za tu igru, gonna check it out.
|
To sam si i mislio, sve ovisi o rezoluciji monitora...
Citiraj:
Autor D00D
Hang on, to je floppy connector? Damn, tempted sam. Vrlo slican komp mi je upravo krepao. Zapravo, ne znam ni sto mu je, randomly se rusi, mislio sam ponuditi ovdje, mozda netko od wizards koji po slici skuze koji kondic je napuhan moze popravit. Ali ak imas ovo... razmisljam prebacit Core 2 Duo i sve ostalo na tvoju plocu. Treba mi komp koji ima floppy a dovoljno je jak da ide na internet.
|
Citiraj:
Autor Nikky
|
Da, kao što je kolega ukazao (i linkao) ploču, definitivno ima Floppy sučelje. U stvari (da ironija bude veća) to je jedini moderan komp na kojem imam (sam imao, dok je ploča bila u pogonu) spojen floppy. Stoga ti definitivno mogu i potvrditi da radi savršeno
Nitko mi se nije javio za Gigabyte, pa ako si zainteresiran - tvoja je

Prvi sam vlasnik, i imam svu dokumentaciju, original drivere + I/O shield pločicu. Gore je stavljen P4 procesor, ali samo zato da služi kao zaštita za pinove u socketu, siguran sam da proc radi OK ali ako budeš koristio ES3G za moderne potrebe svakako budeš morao nadograditi procesor za nešto bolje. Ja osobno sam gore imao Q6600.
Citiraj:
Autor Alien_200581
Edit: Kad smo vec kod tih diskova, stavljao sam danas XP na "testne konfe" i u prvi mah sam mislio da čujem kako negdje frca struja po kucistu, ali se ispostavilo da je to samo IDE Maxtor koji kopira instalacijske fajlove za XP 
|
Hehe, samo se ti zezaj. Meni je jednom prilikom jedan Maxtor "eksplodirao", i to uz takvu buku da nisam bio siguran što se dogodilo. Čak ni dan-danas nisam siguran što je uzrokovalo taj bizaran scenarij, ali nagađam da se glava nekako olabavila ili pomaknula i da je zapela u osovinu diska, gdje su šarafi, i to pri punoj brzini vrtnje ... da li trebam išta dodati? Srećom pa je gore bio nekakav Windows Millennium i standardna "retro gaming" instalacija, jedina šteta je bila to što sam morao potrošiti dan-dva da sve to posnimim od nule, na novi hard.