View Single Post
Staro 08.10.2021., 20:19   #16536
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ma di će kod nas, i dalje smo u top 10 zemalja Europe s najsporijim netom
https://nomadnotmad.com/here-are-the...-internet-too/
Ne bi čovjek vjerovao, ali ovdje je internet, a općenito mobilni internet (a i signal) u većem kurcu nego u HR.

Priča sa statistikom je ista. Imaš kvart s kućama gdje je internet tragičan, a onda imaš neboder od 40-50 katova gdje je 1Gb veza i na kraju dođeš na to što piše na linku.

U širem centru grada mi se na masi lokacija dogodilo da na cesti nemam signala. Ne 5G, ne 4G nego uopće. Uploadamo masu stvari u hodu/vožnji i frustrirajuće je kad ne možeš 2GB stvari uploadati za vrijeme vožnje od 2km.
S druge strane, jedan od tunela pod Temzom je pokriven s 5G

Što se TV-a tiče, ovo na kraju ni nije za ekipu koja živi u kućama. Fotkam nekretnine i ekipa u kućama nema mjesta za TV veći od 32" i 43".

Koliko god da je kuća velika, sve je građeno u 19. i početkom 20. stoljeća i kamini su posvuda. Za TV nema mjesta. Jedino gdje sam vidio TV veći od 43" su novogradnje (građeno 1990. na dalje). Zadnja dva stana koja sam fotkao...baš idealni primjeri.

Eto, di da čovjek stavi TV u ovakvom dnevnom boravku, a takvi su u većini.

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ne kuzim ovo sa tvom. To ko mobitel na pretplatu al ovo je televizija?
Otplaćuješ TV na 2 godine, i na to još njihov ultimate paket programa

Reklame vrište posvuda...no dish, no dish
Po medijima predstavljaju to kao nekakvu revoluciju televizije, slično kao kod nas ono sa silaskom s krovova i skidanjem antena Količina bulšita u ovome je fenomenalna

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 08.10.2021. u 20:28.
1v@n je offline   Reply With Quote