Citiraj:
Autor stef
Javi dal rade s puhalicom  .
|
Samo cu ti rec da je prosli put kad sam naletio na diagnozi bio UNIX server iz 90tih sa IDE hardovima i cjelom garniturom u stilu 90/2000te, iz neke firme koja se sjetila da bi ipak bilo pametno 2021-ve prebaciti stvari sa tak neceg u virtualku jer "možda" bi mogao nastati problem ako nekaj krepa od hw-a na serveru

Pa je bilo par dana prtljanja sa tim navodno ali uspjeli su im to transplantirati.
A takve stvari su svako malo u igri, tako da ocekujem da ne bude dosadno i da ce bit prilike pokupiti svakavih skillova. I kaj je najbitnije ekipa je super i svi su normalni (bar mi se zasad tako cini).
A kaj se tice opreme ne znam kaj sve ima tam, ali izgleda skupo i ko neka cudesa iz NASA-e i labosa ludih znanstvenika tako da predpostavljam da imaju razne aparature za svakave diagnostike. Ako ulovim priliku budem pofotkao iako ne znam tocno kaj prvo da fotkam jer su police pune raznih cudesa koja izgledaju full zabavno

Za pocetak moram biti dobar, ipak sam "noob" koji nis ne zna sa 0 dana staža u branši, ali sigurno ce biti dana kada ce biti laganini i malo posla, a kakav mi je šef vjerovatno ce se i on ukljuciti u dignostiku krame. Znaš da si na dobrom mjestu kad doneses na job retro Toshibu sa AMD K-6, a šef ode u podrum i donese 5 retro laptopa i veli "a gle moju kolekciju"
Vezano za crno vino, ovi moji troše pivu koliko sam za sad primjetio
A sad dosta offtopa, vratite se na plave Zalman pasivce dok nije doletio Nikky da nam da svima po guzi