View Single Post
Staro 07.10.2021., 21:54   #5901
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor stereotyp Pregled postova
Yep, baza svih vintage konfi mi je Asus mbo. Nakon danasnje sa tusl2-c na redu je Cuv4x u Tt Soprano kucistu, al ta ce se malo oduzit, treba sorsat jos ponešto dijelova i stinica.
Lijepo! Šalu na stranu, Asus je jedna od najpouzdanijih retro brandova, i kad razmislim najmanje problema sam imao upravo sa njihovim pločama. Dok su neke druge (*ahem* Abit...) na glasu kao pravi troublemakeri.

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Evo i ja sam bio na malom izletu jucer i prikupio nešto novih igračkica, dan je bio vrlo dobar i svašta se pojavilo po vrlo pristupacnim cijenama

Prvo me kolega Stereotyp obdario sa monitorom (sa slika ispod) i poklon paketicem sljedeceg sadržaja...

Btw jedan od ovih poklona ipak nije za mene, uljeza mislim da cete brzo prepoznati.

(...)

U kucistu je atm neki AMD na 1533 mhz, BIOS kaze "unknown CPU"
Konfa se uredno buta takva kakva je i ulazi u XP koji je gore instalirao prijasnji vlasnik. No tak nebitno, htio sam samo kucite a iznutrice sam dobio na poklon. Ista stvar je bila i sa drugim kucistem, kod njega me zanimala samo ploča ali bilo je opet "ma nosi citavi case, cifra je ista". A kao sto cete vidjeti druga kanta krije jednu zanimljivu tajnu... Ali prvo tu je još nešto za našeg dragog kolegu velikog sveštenika.

Znaci ne jedan nego 2 BTC-a za vas kolega, jedan od Stereotyp-a a drugi od mene. Dobru zabavu, dofuram ti cim budem isao u tvom smjeru

(...)

Uglavnom ja zadovoljan
A kad se sjetim da sam do nedavno nudio Voodoo2 grafe, i dijelio ih ovdje po forumu samo za jedan BTC...

Hvala kolega, nisi jedini koji je zadovoljan sa ovim ulovom Fun fact za sve one koji nisu znali, stiže mi još 3x BTC pogona kupljenih na ebay-u, tako da ih sad imam 5 komada "viška". Ali znate kako kaže izreka - "od viška glava ne boli"

Nego, sad se zato traže Adison toweri da mogu sve te BTCove ugraditi ... pa od danas službeno primam i informacije o eventualnim Adison kućištima "viška" koje skrivate po tavanima, ostavama i podrumima
  Reply With Quote