View Single Post
Staro 07.10.2021., 08:44   #5011
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kod mene HT odradio svoje u rekordnom roku, ali zato ovi podizvođači koji provlače kablove su koma. Cirkus je trajao jedno 7-8 mjeseci, dolazil prvo jedna firma koju je Ericsson unajmio kao podizvođača da provuče niti po zgradi. Napravili su jedan ulaz i vratili dopis Ericssonu da su gotovi, ovi došli na lokaciju, ostala 3 ulaza zgrade nemaju optiku, a ugovor je za cijelu zgradu Nakon toga je dolazio Ericsson raditi, ti su još luđi bili. Možda HT nema ljudi, ali Ericsson očito ima viška: jednom ih je došlo 7 s 4 auta! Dvojica provlače nit iz šahta pred zgradom do ulaza, ostala petorica stoje i gledaju I tako danima, valjda su 20 puta dolazili i majmunirali se dok nisu provukli ostale parice, jedan dan nemaju spojnicu pa odu nakon pola sata, drugi dan nemaju odgovarajući kabel, opet odlaze. Pa nemaju foršpan kakav im treba. Jednom su i zgradu fulali, pomiješali slova uz kućni broj i krenuli raditi po susjednoj zgradi HTov tehničar je stvarno bio fer, svaki dan je dolazio kad i oni, vidim dečka da koluta očima kad vidi što ovi izvode, ali ne može ništa dok niti nisu provučene. Napokon kad su provukli to sve, pitam tehničara za priključak, ostavim mu broj tel., isti dan me nazvali iz prodaje, dogovorili priključak, idući radni dan se vratio tehničar i spojio. Nikakvih prethodnih kontakata, ugovora niti ništa
c-shadow je offline   Reply With Quote