Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.10.2021., 23:18   #57028
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Lane assist me na G8 GTI-u dosta puta fino scimao. Raznorazni odvojci i priključci na brze ceste i znao je podivljati i čupati mi volan iz ruke. Isto je bilo i s loše prebrisanim starim trakama i suženjima zbog radova gdje postoje dvije linije. Ako ne držiš volan kak spada, može napraviti sranje.

Prepoznavanje znakova je isto mušičavo. Imam ograničenje 110 na brzoj cesti/autocesti, a na priključnim cestama su znakovi 50. Ovaj na neku foru prepozna 50 i krene kočiti ko blesav da spusti sa 110 na 50. Ako nemaš nogu na gasu i nekog na guzici, opet sranje. Dosta ima širok kut hvatanja znakova, ali nekad pobrka brojeve 3, 5 i 8 pa i tu bude veselo

ACC je ok, samo mi fali da ga mogu podešavati u koracima manjim od 5. Isto, nisam skužio još kako ga uključiti na već spremljenu brzinu, ako sam u nekom trenutku morao stati/usporiti. Vozim se po gradu u gužvi s tim upaljenim i mozak na pašu. Stane kad staje netko ispred mene, krene kad kreće. Da više vjerujem tehnologiji u autima, vjerojatno bih mogao i odraditi nekakav posao za vrijeme koje provedem puzeći u prometu bez da uopće pratim što se događa

Auto hold je zajeban ako ostane uključen, a trebaš parkirati na uzak prostor koji je na uzbrdici. Hoćeš se lagano spustiti unatrag, a ne možeš.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 06.10.2021. u 23:27.
1v@n je offline   Reply With Quote