Ima netko za preporučiti Wireless Android auto adapter, baš točnu marku i model koji koristi? Moj auto mora biti spojen kabelom da bi mu radio Android auto, to mi nije zanimljiva opcija pogotovo što ima ugrađen QI punjač i kabel ne želim vidjeti ni pod razno. Imam dovoljno USB portova u autu da bi taj adapter mogao kvalitetno sakriti. Nešto sam vidio po internetu no nemam pojma što valja...
Nego, nedavno sam prešao sa auta 2004. godište (C klasa w203) na auto 2016. Audi A4 B9, pa mi je skok popriličan, s dosta opreme se prvi put susrećem, s nekom oduševljen neka mi je gimmick...
Matrix svjetla -apsolutno oduševljen i iznenađen koliko dobro radi. Kamera 360° - ne mogu vjerovati da mi je to bezvezno, za to sam mislio da je super korisno kod parkiranja da se vide rubnjaci no nula bodova, dok se približim više se ne vide...
Lane asist - ovo što imam na svom mi je bespotrebno, nakon 4-5 sekundi kad osjeti da ruke nisu na volanu gasi ga uz upozorenje. Ne vidim smisao toga, čak mi više smeta.
HUD display - očekivao nešto bezvezno, u stvarnosti mi je super korisno, uz kombinaciju sa prepoznavanjem znakova.
ACC - (valjda se tako zove ovo što ću opisati) radi jako dobro, za probe bi na autoputu sa svojih 130kmh došao do nekoga sa 80kmh, sam zakoči i održava razmak, nakon promjene trake naravno ubrzava. Ok mi je to no u praksi moram ranije krenuti u pretjecanje nego sam inače naviknuo jer ako se približim autu ispred prije pretjecanja koliko sam inače naviknuo onda tempomat usporava...
Mrtvi kut upozorenje - na unutarnjoj strani vanjskih retrovizora ima žuto svijetlo koje se pali u tim slučajevima, dobro je to ali ne vjerujem da će mi zamjeniti naviku okretanja glave.
Hill asist mi nije nešto zanimljiv no na autohold sam se naviknuo u roku odmah, to mi je vrh stvar. Naravno uz zaključavanje i otključavanje auta bez ključa.
Virtual kokpit mi nije nešto napet, kad gledam brzinu gledam je na HUD, navigacija na njemu ne može biti ona sa Gmaps nego
je od Audija.