Citiraj:
Autor Doktor O
Sam sebi si kontradiktoran, no dobro.
|
Sjećam se zima sa snijegom i vožnje zimskih, sada toga nema, i to godinama. Čak sam s klincem za vrijeme navodnog snijega bio na sljemenu, jedva nešto sa strane. Naravno da može zamest, ali ga u globalu nema.
Trenutni auto ima jednostavno skupe dimenzije, a niti 16" ide na njega, znači mogu najmanje 17". Komentirao sam moj slučaj na 3 različita auta. Veći auto, veći kotači, nastavi niz, sve je skuplje. To ne znači da ču kupit budget gume, nego neću zimske. Dobio nove kišne ljetne na autu, da nisam gledao bi ljetnu(cjelogodišnju) jer ne vidim ništa snijega.
Cijena servisa i cijena radnih sati me ne dira šta god vozio, servisiram aute sam. Ušteda preko 50% s istim ili boljim dijelovima. Ulje filteri astra k GM/Mann 500kn(lageros).
Zadnje izmjena ulja u autom mjenjaču, ponuda od servisa 2000kn, ulje platio 750kn.
Naravno da moram uložit svoje vrijeme, qli moram i za odlazak u servis, tak da... Ok, meni je to gušt, alat i znanje imam pa mi nije problem. Jedino na pretprošlom išao kod majstora za set kvačila/zamašnjak. Ne mogu sam, a nemam niti dizalicu doma.