Tooo Overclock, upregni ga pa nek zaurla ko Katy Perry

Odma neki Wolf 3D na njega i porokaj par švaba
Meanwhile... Ja sam kompletirao svoj projekt i sad sve radi onak kako sam htio. Dakle s1 P2 233 underclockan na 166mhz, 64mb rama, s3trio + voodoo1, creative sb16 vibra i cf kartica od 8 gb. Prvo sam popalio sve kaj sam imao a da podrzava glide a kasnije sam u naletu nostalgije prešao i na non-glide stvari. Naravno podrazumjeva se da se radi iskljucivo o DOS naslovima
Evo tu je testna konfa, jednosavno je bila šteta ne upogoniti pravi CRT sa ovom konfom tako da sam izvukao rezervnog/testnog "Fiću" sa tavana za potrebe testiranja i foto sessiona. Jadnik vec pomalo gubi svjetinu i kontrast ali s obzirom da sam ga dobio badava ne bunim se, dok ide ide. Tako i tako imam monstruozni (što po speckama što po kilaži

) Zamzung kojeg je donirao kolega vgakiller, koji ce biti za 24/7 upotrebu jednog dana kada cjeli projekt bude finaliziran.
A evo još malo bonus contenta, istina vecinom nije hw ali sigurno budete zaslinili

Ja sam osobno vec malo zaboravio kako je CRT slika zapravo dobra u praksi, doživljaj uživo je puno bolji nego ove fotke, ali sta je tu je.