Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.10.2021., 20:02   #56936
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Da, naravno. Kad se budeš malo proučio stvar i shvatio da se uspoređuju kruške i jabuke krivim brojkama onda ćeš shvatiti poantu tih stvari. Ne postoje bez razloga drugi indikatori razvoja.

Ekonomski rast =/= rast životnog standarda i kvalitete života. Prati, ali nije nužno vezan, poglavito sad kad se rade visokoautomatizirane tvornice s malim brojem zaposlenika, a velikom vrijednošću proizvodnje. Smiješno mi je čitati izjave zapadnjaka koji niti ne shvaćaju da Kinezi nas već godinama gledaju u retrovizoru i niti se skoro ne zamaraju nama.

Zapadna ekonomija nije ništa nego prevara sa velikim P. Malo poljoprivrede i malo proizvodnje što je ostalo, a ostatak ekonomije nam je postao prelijevanje iz šupljeg u prazno, a sve se prikriva neprikosnovenim štampanjem dolara i eura. Naravno, to govno su takozvani ekonomisti lijepo nazvali “moderna monetarna teorija” i zamotali ga lijepo u celofan. Ali neće ni to dugo još.
O boze… koliko elementarnog neznanja iz ekonomije

Nemam volje vise spammat na ovoj temi na koju sam slucajno usao iza rucka danas pa se upleo u ovu borbu protiv vjetrenjaca i samo zatrovali raspravu ljudima koji je ovaj thread vide kao koristan i prate svakodnevno

Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 02.10.2021. u 20:08.
nick praskaton je offline   Reply With Quote