View Single Post
Staro 01.10.2021., 20:29   #5872
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Najs, živjela nova svecenikova konfa ! Kad stigneš daj malo detalja, kakve su temp sa onim coolerom i slicno A ljepilo ostavi za kraj, mozda napraviš još neku štetu pa da ne brusiš dva puta
Hehe, nadajmo se da ne! Ali svakako je pouka za drugi put - kad imaš preko 38 temperaturu i piješ šake paracetamola dnevno, nije dobro vrijeme za baratanje opasnim kemikalijama ... tko bi rek'o?!

By the way, mali savjet svima koji ovo čitaju, a možda imaju istu dilemu ... HDD ili SSD? Rasprava je trajala dugo, i dosta je ljudi reklo kako je SSD 1000 puta bolji i brži od mehaničkog pogona. Što se donekle i slažem, vrijeme podizanja od trenutka paljenja tipke do Windows-a 7 je svega par sekundi.

ALI, tu razlika nažalost prestaje. Idete na web? Isto kao prije... Učitavate veliki program sa druge particije? Isto kao i prije... Pa ČAK i kad pokrenem GTA Vice City, sa tonom modifikacija, pluginova opet ista stvar, traje kao i na mehaničkom pogonu. Možda nekome tko radi (za novce) na kompu ili nema vremena čekati par minuta više-manje može prepoznati i vidjeti bolje kvalitete SSDa, ali nažalost ja nisam jedan od njih. Šteta, za ovu lovu sam mogao dobiti punih 1TB na dobroj staroj mehanici...

Jer meni osobno je PC igračka, platforma za zabavu. Baš i samo to, ne koristim ga za ništa drugo, a svu trgovinu obavljam isključivo u lice, i za cash (naravno, kad je to moguće). A kako sam ionako nezaposlen i (inače) imam slobodnog vremena na bacanje, čekanje par sekundi više ili manje da se Win7 boota mi ne igra veliku ulogu, pa sam se iskreno nadao da postoji neki skriveni adut kojeg mi SSD bude ponudio, a da ga nisam vidio ili prepoznao.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 02.10.2021. u 00:55.
  Reply With Quote