Citiraj:
Autor Exomaniac
i moj osobni favorit “vidi ovog Rimca, nema pojma, u autu koristi VLC za prikaz video streama, ti laleki nisu napravili svoj video player”
|
Je i meni je taj dio
jedan od najboljih primjera u kojima se lijepo vidi kak Rimac laže i općenito prodaje maglu.
Jebote, frajer priča kak imaju nVidia DGX + AGX komplet za razvoj autonomije, a koga vraga ti tu treba VLC (i još je k tome riječ o playbacku), jer nVidia daje sve za cijenu koju traže.
Također,
F1 šofer još uvijek čeka svoj primjerak, a bome bude se i načekal, pogotovo sad kad kreće
proizvodnja robotaksija.

Citiraj:
Rimac, kako smo pisali, planira razviti novi ekosustav urbane mobilnosti integriran s javnim gradskim prijevozom u Zagrebu, i to razvijanjem električnog vozila pete razine autonomije koje je sposobno voziti bez vozača.
|
Ni više ni manje, nego peta razina i sve to
na temelju PowerPoint prezentacije.

Citiraj:
Mate, vidjevši vašu prezentaciju silno sam impresionirana, vidjela sam budućnost prijevoza ovdje u Hrvatskoj i to je zapravo odgovor na klimatske promjene i to je odgovor na potrebe digitalizacije, jer se sve temelji na pametnoj povezanosti i umjetnoj inteligenciji. Vidjela sam i koncept koji ljudima vraća vrijeme i isplativost”, kazala je von der Leyen.
|
I meni su električna vozila super, ali nažalost to ne mijenja činjenicu da Rimac već godinama priča bajke, a od njegovih autonomnih automobila bude na kraju sve, samo ne ovo kaj se prezentira.