Najs, i ovaj drugi komp je zgodan, kaj ima unutra ?
EDIT: Sad vidim da si jos u postupku autopsije, nwm cekam info
Btw khm... ovajMS... Ne znam kako da ti kazem pa možda najbolje direktno, ja bi ti to toplo preporučio da to hitis van

Fanless ili ne, od svih kompova koje sam dobio u zadnjih godinu 2 dobio sam 3 sa MS-ovim napajanjima, jedno je bilo skroz mrtvo, jedno je davalo divlja ocitanja na testeru a jedno se i zdimilo nakon sto sam ga prištekao na tester. Cisto onak, friendly warning
Meanwhile, s ozirom da znate da ja volim razne cudne gluposti, nisam imao srca za passati na ovo za 20 kuna
Ipak, zašto ne imati pravu stvar umjesto jeftinog kineskog plasticnog KVM-a

Posebno za takvu cifru... I još ovako krasno dimenzijski paše u buduci 3 in 1 ormar koji ce biti dom za sve te moje krasne desktope.
Btw da nema tu neki "tit-admin" sa hrpom ps2 m/m kablova pri ruci za prodati ili pokloniti ? Po ducanima ima samo po 3m pa ako netko ima nekaj krace nek se javi. A mislim zapravo može i ako ima ovih od 3m, radije kupim tu od kolega nego da uzimam od ducana, to su ps2 produžnjaci a ne kremšnite da bi se pokvarili od stajanja

Trebao bi bar 6 iako nebi bilo lose ni 8 ili 10 ako netko ima hrpetinu koju ne koristi