View Single Post
Staro 22.09.2021., 10:22   #5729
Trekkie4
Guest

Ja sam isto počeo na 486-ici, ali DX2, 66MHz... Sjećam se tih dana kao da je bilo jučer, imao sam neku ludu ideju da ako ugasim "Turbo", odnosno spustim konfu na 33MHz, Doom2 ne bude bio toliko zahtjevan (odnosno, da turbo tipka regulira koliko je igra teška ... ili nije) ali gle čuda, to mi nikad nije funkcioniralo kako sam zamislio

Također se igralo Dyna Blaster (aka Bomberman), Prehistoric 2, Stunts, Lotus 3 The Ultimate Challenge, The Lost Vikings, Prince of Persia, Lionking, Jungle Strike, Heretic, Rise of the Triad, a par godina kasnije kad je 486-ica bila nadograđena sam zašao i u "3D" svijet, pa je došao Duke 3D

Zapravo, kad razmislim najviše mi fali Duke 3D... Ove DOS igrice sam igrao i prije i poslije, dok je Duke bio samo kratka i prijelazna faza između modanog 486 i Pentiuma 2 (svima vama poznatog kao "Adison"). Jer kad je došao Adison, Duke 3D mi više ni izdaleka nije bio toliko uzbudljiv, i krenuo sam voziti razne simulatore koristivši onaj glavni adut kojeg je Adison nudio - Voodoo2, stoga je sve drugo ostalo ni manje ni više, nego prošlost i uspomene.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 22.09.2021. u 10:40.
  Reply With Quote