Hehe konačno netko kuži kaj ja brijem zadnjih pola godine

Ne zaboravi usb na ps2 adaptere, postoje mehanicke tipkovnice i opticki misevi koji rade sa njima, (a neki radi i nativno preko USB-a 1.0). Je malo zajebano naci tocne modele ali ni približno kao da ciljaš na nesto tipa modela M i sličnih klasika.
Još ako imas ploču koja ima jumperless štelanje kroz BIOS, onda postaješ "scalable on the fly" a postoji i opcija jačih procesora iako 133/166 - 233/266 je vec fini raspon, a kamoli ako se nađe nekaj brže kaj ima multi unlocked prema dole. Teoretski ima i do 300-350 mhz "unlokanaca" (imas na Vogonsima slot1 underclock thread sa serijskim brojevima i manufacture date-ovima) iako to smo vec lagano u zescem unicorn teritoriju ako se trazi unlokan ili bar multi limited proc te brzine.
Pa onda kad jos uracunas swapanje CF-ova tj. OS-ova i storage-a kao čarapica, jedini razlog otvaranja kucista ostaje ukoliko poželiš koristiti AGP slot ili swapati po njemu kartice...
Iako ! ...teoretski, vjerovatno bi i to bilo izvedivo

Tipa imas uštekano nekaj sa super DOS kompatibilnosti u jednom PCI slotu + v1, v2 (ili dvije haha) i v3 u agp slotu i samo preštekavaš kablove iza kucista po želji. Dakle 1 AGP, 4 ili vise PCI-a i bar jedan ISA konektor ploča (ipak treba misliti na zvucnu i DOS kompatibilnost)... Nije nemoguci kombo hehe
Još disejblanje cache-a na procesorima i ulazis vec pomalo u raspon svega od 286/386 od w98
Mislim OK sad sam otisao u najvecu kranosti, pod uvjetom da sve to radi bez da se pokolje, ali teoretski... Uz prave komponente it just might
One rig to rule them all
Jedino imam filing da je financijski isplativije sloziti 3-4 odvojene konfe nego tu jednu sa svim tim divotama hahahaha
Edit: E8600 je uglavljen na 4202,9 Mhz i 1.392V, hvala kolegi Overclocku za savjete i ideje, bez njega bih vjerovatno zapeo na 4.1 ili 4.15