View Single Post
Staro 20.09.2021., 13:43   #2301
fanATIk
Premium
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Doom Pregled postova
Ovo u Bauhausa je GSR model - za razliku od GSB-a koji sam uzeo nemaju chekicharu.
Nije da je čekičara neki zlatni fičer kod aku bušilica ali ipak probuši tamo gdje GSR svrdla
Bome u pravu si, nisam skužio da je R a ne B.
S moje točke gledišta, 3 batke je bolje od dvije, a što veliš, čekić nije neki zlatni fičr. No opet, nekome kome treba samo za po doma, što uključuje i koju rupu u zidu, GSB je možda bolji izbor. A i dvije baterije su što se hobbya tiče sasvim dosta. Nemreš tak brzo prvu ispraznit kolko se druga može brzo napunit.
Mada meni osobno nebi palo na pamet bušit s takvim nečim rupe u zidu, SDS+ je zakon. Ovdje se iskilaviš dok jednu rupu izbušiš dok sa SDS+ riješiš rupu u par sekundi.

Ova B&D je ok izbor za po doma, šteta samo što je jedna baterija.

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Prodat ću ti ja svoju, koristio sam je jedan dan, 20% popusta od orginal cijene

Ja bi ipak na Performance seriju prešao što se tiče flekse i bušilice, naučiti ću ih sa Lidl.de...
Ima Lidl dosta tih uređaja koji se mogu kombinirati sa postojećom baterijom tako da meni dalje Parksidea ne treba ni gledati, onaj kompresor što sam ga tražio ovdje na kraju sam ga i uspio uzeti, pokazao mi se kao super stvar za pumpanje madraca i hidrofora. Može bar sat raditi bez da isprazni 4Ah bateriju.
U Hrvatsku nemreš naručit s Lidl.de. Možeš ak imaš nekog u švabiji.
A taj parkside je takva lutrija za nevjerovat. Nekom crkne odmah, nekom radi godinama. Nepostojeća kontrola kvalitete, tak da što te zalomi.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F