Evo DOS konfica je pri kraju, evo slike nereda/nesrece zvane kuciste...
I ne, ne planiram raditi vise nikakav extra cable management

120mm pirka po V1, procesor uopce nemam filing da je ukljucen koliko se (ne)grije, valjda radi na 20-25 stupnjeva plus "ziptie instalacija" puše malo usput i po ramu. Mašala
Još da natrpam par 3dfx patcheva za nekoliko gejmova za finalizaciju projekta, pa da V1 sve pali kako treba i kad treba i to je to. Dođe me muka kad si zamislim da bi morao za tih 1-2 fajla od par mb prziti rw (fajn fajn, ili slagati mrežu

). Posebno kako ti patchevi isto znaju biti čudni pa neki rade neki ne rade i bla pa je lutrija dok potrefiš koji ti treba. A ovako sa cf-om je stvarno milina, transplantirao sam cjeli sistem sa svim driverima i sistemskim fajlovima i sve poštelano da dela sa starog harda unutar 15 min koliko su se sve particije kopirale sim-tam. Čak se igram idejom da puknem na još jednu karticu w95 čisto iz fore pa da ih swapam po volji, recimo onu od 4GB sa kojom tak i tak ne znam kaj bi. U svakom slučaju topla preporuka za cf kartice, i izbjegavati fancy modele, kineske jeftinjare sa alija ftw
Evo vam Laru za kraj, nju sam složio nabrzaka da vidim kak dela V1 i zato jer je voodoo patch za TR copy paste jednog fajla. Sutra još zgotovim ove kompleksnije 3dfx gluposti, "and its a wrap"