View Single Post
Staro 18.09.2021., 16:24   #12154
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
- ljudi se s pravom bune na kanalice, pogotovo ako su friško preuređivali a mali mozak im nije rekao da bi trebali pripremiti coax instalaciju u stanu
Ja sam mislio da se bune na kanalice u hodniku. To je danas postalo ''moderno''. I zato A1 kaže spojit ćemo se na ZAS.

Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
Zvao jučer podršku, mogućnost za gigu imaju samo oni sa osnovnom 200mbita. S obzirom da sam ja na 70, imam mogućnost samo na 150mbit za onih 15kn. Raspitat će se jel mi mogu promijeniti paket na više s obzirom da sam već pod ugovorom, ali sumnjam.
Hvala za info. Kod mene ista situacija. Ja već jesam na 150 Mbit, ali sam i dalje na starom ugovoru. Znaći samo oni sa Mozaik paketom, mogu dignuti brzinu. Ugovor ti neć htjeti mijenjati dok ne dođeš 3 mjeseca prije kraja ovoga. Toga se drže čvrsto. Kod mene je još veći problem, da sam ovaj ugovor potpisao bukvalno zadnji dan. U petak potpisao, u ponedjeljak krenuo Mozaik. Tako da mi traje još godinu dana, plačam 15 kn za 150 Mbit, ne mogu mijenjati TV paket, plačam čak i onih zabravljenih 20 kn za korištenje mreže i još ne mogu dignuti brzinu .

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 18.09.2021. u 17:55.
Stipest je offline   Reply With Quote