Citiraj:
Autor Ninja_Zg
Planiram playliste i to podjela i po misicnoj skupili i po obrascu pokreta, npr. vjezbe za gluteus i npr vjezbe iskoraka...
|
Na ovo sam ti htio skrenuti paznju ali nisam zapravo uopce napisao to pa je misao pobjegla. Npr, ja sam do prije 2minute otprilike znao da je gluteus neki misic na guzici, a iskorak sam mislio da je nesto kod dizanja utega. Sad sam malo izguglao al i dalje nemam pojma.
Htio sam ti reci da ciljas s playlistama (ako te entuzijazam bude drzao dovoljno dugo

) na ekipu koja realno ne zna i ima neki specifican problem. Npr, Meni se nedavno ukljestio zivac u ramenu i onda sam guglao kako si pomoc s nekim vjezbama. I sad ja ne znam ni kako se te vjezbe zovu, niti koji misici rade tako da ne mogu traziti istezanje tog i tog misica. Tako da moram guglati "vjezbe za rame" i slicno. Isto naprimjer ako imas problema s donjim dijelom ledja. Ja (a vjerujem ni velika vecina ljudi koja bi imala problema s tim) ne zna koji su to misici niti kako se zovu vjezbe za to vec ce traziti "vjezbe za donji dio ledja" i slicno.
Ne znamo se pa me nemoj krivo shvatiti. Samo ti dajem neku perspektivu nekoga tko je van tog kruga ekipe koja trenira i bavi se sportom. Ti naravno rokaj po svom, ovo mi je super jer je kvalitetan sadrzaj i to the point bez puno price.
Citiraj:
Autor Ninja_Zg
Dakle tebe bi zanimao i neki vodic kako si sam slozit basic trening?
|
Da svaki drugi, treci dan napravim sto sklekova i trbusnjaka i otrcim 5km bio bi si u super formi. S obzirom da ni to ne radim slobodno pusti mene

Ali neki basic all around trening bi mozda bio dobar set da vidis kak ekipa reagira. Ja cu pogledat, vise od tog ne garantiram