View Single Post
Staro 17.09.2021., 15:31   #3528
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Vrh! Ako moze prijedlog, grupiraj te videe u playliste s tematikom na odredjeni dio tijela.

Npr, netko ima probleme s donjim dijelom ledja. I oda imas playlistu koja ima kako se izvode vjezbe za taj dio tijela.

Ili neke setove za pocetnike, ovi napredniji valjda znaju kaj rade. Npr da ja kao tele pocetnik si mogu doma slozit neku rutinu za jednom, dva put tjedno da se osjecam da vjezbam, a opet da bar otprilike bude zaokruzeno.

Ne znam kolko ideja ima smisla ali da probam dat neki feedback kad vec pisem. Ako nista dao si mi motivaciju da doma pocnem nes vjezbati.

Nevezano.
Uzeo bi si ovak nesto za doma za kardio umjesto trcanja jer se cini zanimljivije od trcanja:

https://www.amazon.de/-/en/Everlast-.../dp/B00B49QDGQ

Jel ima netko iskustva s ovako necim ili mozda preporuciti neki konkretni model. Dakle, ne zanima me nabijanje niti neka extra brzina vec bas kardio. I da mi ta kruska (ili kako se to vec zove) pozivi neko vrijeme. 15ak minuta dnevno umjesto pol sata trcanja. Jednom, dva put tjedno. Ne volim trcati po betonu pa idem u sumu i onda mi to sve skupa uzme sat vremena, a i dosadno je pa trazim alternativu. Ima li ta ideja smisla?
hash je offline   Reply With Quote