View Single Post
Staro 16.09.2021., 22:07   #5039
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Haywire77 Pregled postova
Cisto sumnjam da je tako.
Imao sam zadnjih pola godine P40 PRO i Mi10 PRO pa mi ta dva moba ne idu u istu recenicu, a Mi11 Ultra moze biti samo bolja.
Na Mi11 Ultra mi se jedino ne svidja sto su napravili kameru kao i na P40 PRO sto se fokala tice pa imas glavnu i 5X a izmedju nista sto je velika praznina jer za portrete je 5X previse...Mi10 PRO je imao odlicnu 2X i 3.7X pa je bio upotrebljiviji.
Da, na P30P je bilo malo problematično što između 1x i 5x nije bilo ničega, zato je P40P+ puno bolji po tom pitanju pošto ima 3x i 10x. Na P30P sam puno puta sa 5x zaželio baš da je 10x. Iako P30P zapravo ima relativno upotrebljiv 10x zoom.

Citiraj:
Autor Haywire77 Pregled postova
Sto se ostaloga tice, P40 PRO je polufunkcionalan mobitel bez GMS-a (legalnog), bez Gpaya, a ni kamere me nisu previse odusevile.
Ne bih ga nazvao "polufunkcionalnim", no složio bih se da nekom "običnom" korisniku definitivno ne bi trebalo preporučivati Huawei bez GMS-a. Ali ako znaš što radiš i malo si informiraniji o svemu tome, sasvim se ok može bez Google-a. I ne mislim pri tome na googlefier nego samo na ono što je dostupno na Huawei AppGallery i na Apkpure. No, ako je gpay životno bitan onda naravno da će čovjek Huawei preskočiti.
Exy je offline   Reply With Quote