View Single Post
Staro 16.09.2021., 15:48   #16488
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma nije lako ni za 1000 eura, tu si taman na granici FALD i non-FALD, i onda priđeš tu granicu pa si na granici OLEDa
Uvik je neka dilema.

Ja sam sebi prosle godine za sobu uzeo TCL 43 za 3000kn na akciji, zaj**, veliki.... Iako je slika dobra, i zvuk, OS tj. Android na njemu je nocna mora. Sad su malo updateom popravili usability ali idalje je osrednje. Tako da TCL nemogu preporučiti. Hisense hvale, ali i TCL su hvalili. Samsung ima problema sa DTSom, a opcenito najveca karika njihovih TV-ova je marketing. LG neko voli neko ne voli web os i ugl se fokusiraju na IPS, Philips ovdje svi mrze zbog garfilda, Sony daje manje za više novaca, i ja imam loše iskustvo sa njihovom "politikom" jer su ukinuli store na pametnom tv-u jer nisu produzili ugovor sa providerom. Tv je bio jos pod garancijom al to ne priznaju pod garanciju.

Tako da niko ne valja

@Fanatik, izložbeni je model, vjerojatno je radio po cijele dane, ali sumnjam da ima burn in-a ako je vrtio samo one promo materijale, pretpostavljam da se max brightness ipak malo smanjio ako je stalno radio, al sumnjam da je drastično
OuttaControl je online   Reply With Quote