Pitanje
Ljudi trebala bi mi pomoc ili savijet. Ovakva je situacija...
Kupio sam DFI LanParty Ultra-D maticnu, Amd 64 300+, 1gb OCZ rama, XFX GeForce 7800 GT 256, i napajanje Fortron Blue Storm 500W.
Situacija je slijedeca: igram Far Cry na 1600*1200 sve na maximum i nakon odprilike sat vremena do dva sata mi se zgasi monitor i pocne blinkat lampica i zvuk se zablokira. Ja mislio dobro graficka se pregrijava idem spustit rezoluciju na 1280*1024 iskljucit FSAA mozda ce bit dobro ali ista prica. Isto se dogadja i u FEAR-u i NFS: Most Wanted. Ali najcudnije mi je to sto se to dogadja i u Guild Warsu a njega igram na 1024*768 i to nije zahtjevna igrica...
Sad mene zanima jel moguce da postoji nekva nekompatibilnost izmedju maticne i graficke ili sto se tu dogadja???
Pitao sam puno ljudi nitko nema pojma kaj bi moglo bit.
3D mark 2005 prodje bez problema na 1600*1200 ali on traje samo 20 - 30 min, a mene izbacuje nakon jedan sat. Osim Guild Wars tu me izbaci nakon 20 - 30 min ali svaki put.
Ljudi jedino mi vi ostajete dali mozda znate u cem bi mogo biti problem.
Dolje je attachment sa verzijom biosa mozd je u tome problem pa mi molim vas recite koji bi trebao stavit da me se prestanu dogadjat ove gluposti zamislite kak mi je kad nakn 30 min igranj guild warsa me izbaci van a ja se taman ufuro u igricu....
Placam cugu onome ko mi moze tocno reci u cem je problem
Hvala unaprijed